Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 
A do te dish cfare lloj turistash vizitojne Shqiperine? Shume bukur, tani mund ta marresh vesh pa kerkuar shume. Kombet e Bashkuara kane sponsorizuar nje kerkim me te dhena interesante. Ne anketa jane pyetur vizore te ndryshem qe nuk jetojne ne Shqiperi ne moshe madhore.

Mund te shkarkoni skedarin ne formatin PDF* nga faqja e Kombeve te Bashkuara ketu: http://www.undp.org.al/elib.php?elib,985

* Per momentin eshte vetem ne Anglisht, po kerkoj nje version shqip, por mbase duhet perkthyer. A ka ndonjeri interes, deshire dhe kohe te ndaje punen e perkthimit?

Albtourist.net - 2018