Hotele ne Durres

Hotele ne Durres
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Fshati Turistik Mali i Robit Golem ne Kavaje ndodhet ne buze te Detit Adriatik i rrethuar nga te treja anet e tjera me nje pyll  te denduar dhe te gjelber pishash. Zona ku ky resort ndodhet eshte e mbeshtetur ne malin e Robit prej te ciles merr edhe emrin me nje largesi prej 46 km nga kryeqyteti i Tiranes dhe 10 km nga qyteti antik i Durresit.

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023