Hotele ne Vlore

Hotele ne Vlore
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Bar Restorant Hotel "REGINA" ndodhet vetem 7 KM ne jug te Vlores prane brigjeve mahnitese te Radhimes. Me nje eksperience tashme 4-vjecare ne fushen e turizmit ajo ka fituar kredibilitetin e saj per kushtet komode dhe sherbimin e kulturuar si dhe efikas ndaj klientit. Mjafton te zgjidhni dhe provoni sherbimet tona dhe vetem atehere do te mesoni se kush jemi! Pra rruga nacionale Vlore-Sarande, Kilometri i 7-te prane plazhit te Radhimes gjendet BAR RESTORANT HOTEL "REGINA". Ju Mirepresim!
Albtourist.net - 2023