Korce

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Zbulohen dy punishte prehistorike të prodhimeve artizanale në gur të veglave të punës, janë zbuluar nga arkeologët e ekipit shqiptaro-francez në zonën e Korçës, gjatë kërkimeve arkeologjike të përbashkëta në terren, të drejtuara nga prof. Petrika Lera për palën shqiptare dhe prof. Gilles Tuchais nga ajo franceze.

Leggi tutto...

Vleresimi aktual: 4 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktiv
Muzeu i Artit Mesjetar
Lagjia 2, Rruga “Sotir Peci”
Telefon: 355 82 43022
Orari : 09.00 – 13.00 dhe 17.00 – 18.00. I mbyllur të hënave

Muzeu i Arsimit
Lagjia 12. Bul “ Shën Gjergji”
Telefon 355 82 23022
Orari 09.00 – 13.00 dhe 15.00 – 18.00. I mbyllur të hënave

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023