Sarande

Saranda eshte nje nga vendet turistike me terheqese ne jug te Shqiperise. Aty jo vetem qe do te gjeni nje natyre te qete si ne psh Ksamil por edhe vende shume te bukura si Syri i Kalter dhe Butrinti.

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Vendet turistike dhe historike me interes per tu vizituar ne Sarande :
Muzeu Etnografik, Muzeu arkeologjik i Butrintit qe eshte nje nga zonat me me interes ne Shqiperi dhe ruhut nga UNESCO

       

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023