Muzeu Historik i Shkodrës
Rruga “ Oso Kuka ‘ nr.12
Telefon: 355 22 43413
Oraret : 09.00 – 13.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave

Muzeu i Rozafës ( brenda kalasë)
Oraret : 09.00 – 19.00. I mbyllur të djelave

Fototeka Marubi
Lagjia “ Vasil Shanto”, Rruga “ Muhamet Gjollesha”
Telefon : 355 22 43467
Oraret : 08.00 – 16.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave