Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

{mosimage}Hotel  Doro City është i pozicionuar afër rrugëve kryesore në Tiranë, 5 minuta larg qndrës dhe vetëm 15 minuta larg nga Aeroporti " Nënë Tereza" . I pajisur me 53 dhoma, 4 salla konferencash me një kapacitet prej 15 deri në 100 persona, ka parkim , wireless internet dhe një staf miqesor, i sjellshëm dhe që zoteron shumë gjuhë te huaja.

Në hotelin tonë, ju do të ndiheni si në shtëpinë tuaj, qoftë dhe për një natë, dhe cdo dëshire juaja kthehet në realitet.

Web    www.hoteldorocity.com
e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel    : +355 4 2232 206
fax   : +355 4 2247 070

Albtourist.net - 2021