Shkurt

Shkurt

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Ne korrik ne Shkoder do te zhvillohet nje festival Jazz.

Leggi tutto...

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Një banesë antike qebesohet se i perket periudhes romake (44BC - 379), është zbuluar gjatë punimeve për autostraden Gjirokaster- Tepelene. Punëtoret kanë ndërprerë punën dhe kanë njoftuar në drejtorinë e Monumenteve. Banesa shtrihet afërsisht në një siperfaqe 60m2 dhe në një lartësi 3m.

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Me shume se 65 zbulimeve ne vendbanimin prehistorik te Sovjanit te rrethit te Korçes i shtohen edhe dy qendra te reja arkeologjike, qe kane dale ne drite nga germimet e ekspedites se sivjetshme shqiptaro-franceze.Eshte zbuluar nje vendbanim prehistorik ne luginen e Devollit, qe i perket periudhes se neolitit dhe nje i dyte ne Leshnje qe i perket periudhes se hekurit

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Tirana u cilesua nje destinacion qe duhet vizituar ne Sallonin Nderkombetar Zvicerian te Pushimeve.

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Ekipi i arkeologëve shqiptaro-anglezë kanë zbuluar dje në mesditë në rrënojat e Butrintit forumin antik, fragmentet e para të një skulpture gjigande

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2018