Stampa
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 
Me shume se 65 zbulimeve ne vendbanimin prehistorik te Sovjanit te rrethit te Korçes i shtohen edhe dy qendra te reja arkeologjike, qe kane dale ne drite nga germimet e ekspedites se sivjetshme shqiptaro-franceze.Eshte zbuluar nje vendbanim prehistorik ne luginen e Devollit, qe i perket periudhes se neolitit dhe nje i dyte ne Leshnje qe i perket periudhes se hekurit