Vlore

Vlora eshte nje qytet terheqes qe ka nje histori dhe natyre te pasur.

Vleresimi aktual: 4 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktiv

Vendet historike dhe turistike ne qytetin e Vlores :

   

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2019