{mosimage}Keshtjella Konti ju ofron nje sherbim te larte ne ambientet e Barit, Restorantit, dhomat e Hotelit dhe ne ambientin e jashtem te gjelbert e ajrit te paster qe nuk mund ta gjeni ne asnje ambient tjeter. Keshtjella KONTI ndodhet ne Vaqarr, ne kthesen e Arbanes prane te ciles ndodhet lumi Erzen dhe ura e Beshirit. Keshtjella KONTI ju ofron sherbim nga nje staf i kualifikuar, do te ngeleni te kenaqur nga guzhina e pregatitur per te gjithe ju qe deshironi te kaloni nje pjese te dites me nje gezim familjar apo shoqeror ne ambientet e Restorantit apo te Barit.

Cmiment jane 40 - 70 Euro.

Adresa: Rruga Nacionale Tirane- Durres (Vaqarr, kthesa e Arbanes)
Tel/Fax: +355 48 520 188 
Cel: +355 692060484
Web: www.castlekontihotel.com