Mund te shkarkoni skedarin ne formatin PDF* nga faqja e Kombeve te Bashkuara ketu: http://www.undp.org.al/elib.php?elib,985

* Per momentin eshte vetem ne Anglisht, po kerkoj nje version shqip, por mbase duhet perkthyer. A ka ndonjeri interes, deshire dhe kohe te ndaje punen e perkthimit?