Shkoder

Shkodra eshte qyteti me i madh ne veri te vendit. Ajo ka qene nje pikat e forta te  Shqiperise pergjate historise.

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive

Ja c'thote "kaltra" te Peshku pa Uje

Mbase ju kujtohem. Disa kohe me perpara kisha pyetur Peshkun nese ishte e mundur te shetisje Shqiperine me disa miq te huaj ne qetesi dhe pa probleme meqenese une vete kisha kohe pa ardhur. Dhe ja me ne fund u be nje jave qe sapo kemi arritur dhe me gjithe grupin u vendosem ne nje nga plazhet me te pastra (sic me kishin sugjeruar) ne Shqiperi, Shengjini.

Leggi tutto...

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Dokumenti i meposhtem ne PDF eshte per thethin. Eshte ne anglisht por besoj eshte i dobishem.

Hiking Theth Albania

Vleresimi aktual: 3 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktivYje jo aktiv
Muzeu Historik i Shkodrës
Rruga “ Oso Kuka ‘ nr.12
Telefon: 355 22 43413
Oraret : 09.00 – 13.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave

Muzeu i Rozafës ( brenda kalasë)
Oraret : 09.00 – 19.00. I mbyllur të djelave

Fototeka Marubi
Lagjia “ Vasil Shanto”, Rruga “ Muhamet Gjollesha”
Telefon : 355 22 43467
Oraret : 08.00 – 16.00. I mbyllur të shtunave dhe të djelave
Albtourist.net - 2023