Vlore

Vlora eshte nje qytet terheqes qe ka nje histori dhe natyre te pasur.

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Vendet historike dhe turistike ne qytetin e Vlores :

   

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2018