Shkurt

Shkurt
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Ne korrik ne Shkoder do te zhvillohet nje festival Jazz.

Leggi tutto...

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Një banesë antike qebesohet se i perket periudhes romake (44BC - 379), është zbuluar gjatë punimeve për autostraden Gjirokaster- Tepelene. Punëtoret kanë ndërprerë punën dhe kanë njoftuar në drejtorinë e Monumenteve. Banesa shtrihet afërsisht në një siperfaqe 60m2 dhe në një lartësi 3m.
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Me shume se 65 zbulimeve ne vendbanimin prehistorik te Sovjanit te rrethit te Korçes i shtohen edhe dy qendra te reja arkeologjike, qe kane dale ne drite nga germimet e ekspedites se sivjetshme shqiptaro-franceze.Eshte zbuluar nje vendbanim prehistorik ne luginen e Devollit, qe i perket periudhes se neolitit dhe nje i dyte ne Leshnje qe i perket periudhes se hekurit
Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv

Tirana u cilesua nje destinacion qe duhet vizituar ne Sallonin Nderkombetar Zvicerian te Pushimeve.

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
Ekipi i arkeologëve shqiptaro-anglezë kanë zbuluar dje në mesditë në rrënojat e Butrintit forumin antik, fragmentet e para të një skulpture gjigande

Leggi tutto...

Albtourist.net - 2023