Shqiperi

Kjo pjese e faqes sone permban informacion per Shqiperine dhe disa nga vendet turistike me te rendesishme. Nqs keni ndonje sugjerim per ndonje vend (qe kemi perfshire ose jo) ju lutem na kontaktoni.

Nuk ka artikuj ne kete kategori. Nese shfaqen nenkategorite, duhet t epermbajne artikuj.

Sottocategorie

Video nga vende te ndryshme ne Shqiperi.
Lezha
Berati eshte nje vend teper karakteristik qe duhet vizituar patjeter. 

Durresi eshte qendra e dyte me e madhe ne Shqiperi. Pergjate historise ka qene gjithmone nje qender e rendesishme tregtare dhe biles edhe kryeqytet i Shqiperise.

Shkodra eshte qyteti me i madh ne veri te vendit. Ajo ka qene nje pikat e forta te  Shqiperise pergjate historise.
Paketa Turistike

Vlora eshte nje qytet terheqes qe ka nje histori dhe natyre te pasur.

Saranda eshte nje nga vendet turistike me terheqese ne jug te Shqiperise. Aty jo vetem qe do te gjeni nje natyre te qete si ne psh Ksamil por edhe vende shume te bukura si Syri i Kalter dhe Butrinti.

Tirana sic ju te gjithe e dini eshte qendra kryesore e Shqiperise. Ketu pervec jetes interesante urbane mund te gjeni edhe vende turistike historike si psh Muzeu Kombetar apo Kalaja e Petreles.

Albtourist.net - 2023